NOME-verkosto aloittanut Suomessa – lisäarvoa suomalaisille yrityksille

Pohjoismaiden yhteinen life science -yrityksille suunnattu mentorointiohjelma NOME palvelee nyt myös suomalaisia yrityksiä. Toiminnan koordinoinnista Suomessa vastaa Turku Science Park Oy.

Hanna Halme Turku Science Park Oy:stä ja suomalaismentori Johan Kronberg suosittelevat kansainvälisen NOME-verkoston palveluja suomalaisyrityksille.

 

Nordic Mentor Network for Entrepreneurship eli NOME lanseerattiin syyskuun alussa HealthBIO -tapahtumassa. NOME on ainutlaatuinen pohjoismainen mentorointiohjelma lupaaville life science -yrityksille. Suomalaisilla yrityksillä on nyt mahdollisuus hakeutua verkoston asiakkaaksi osoitteessa www.nome.nu.

– Verkosto sovittaa ohjelmaan hyväksytyt yritykset yhteen vapaaehtoispohjalta toimivien pohjoismaisten ja yhdysvaltalaisten mentoreiden kanssa. Verkoston tavoite on yksinkertainen: auttaa parhaat suomalaiset life science -yritykset kasvuun ja kansainväliseen menestykseen, sanoo Johan Kronberg, yksi Suomen NOME-verkoston mentoreista.

Suomessa toimintaa koordinoi Turku Science Park Oy, joka tekee tiivistä yhteistyötä mm. startup-kiihdyttämö Verticalin kanssa. Pohjoismaista verkostoa koordinoi Accelerace Tanskasta ja partnereina ovat Karolinska Institutet Innovations AB ja Medicon Village Ruotsista sekä Oslo Cancer Cluster Incubator ja Aleap Norjasta.

Lisätietoja osoitteesta www.nome.nu sekä Turku Science Park Oy:ssä erityisasiantuntija Hanna Halme, jonka tavoittaa puhelimitse numerosta 050 577 4809.